Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Friday, 9 March 2012

The Seefood

Assalamualaikum :)

Okay , comel kan kan ? go and watch now ! HAHA

SeeFood crabby ni comel gila tpi dia mmng bisu :D
    
Hye ! Okay hari ni post yg tidak berilmiah disajikan . haha . Okay , semalam tngok The Seefood with my big big family . Tapi dua orng jejaka yg tak handsome merangkap adik lelaki iaitu anak ke-4 dan ke-5 iaitu Aiman dan Aizat tngok John Carter -.- tak aci diorng je tngok cerita best . haha . okay tkpe , mata aku dh trjaga drpd melihat lelaki lelaki saleh (bukan soleh okay) pny body yg tidak hot pun tu :p Okay smlm Abah telah menghasut Umi spya ikut sbb kitorng pun dah beli tiket awal awal . 

   Okay , cerita Seefood ni kalau utk kanak-kanak mmng mnarik sbb ade fishes , octopus and etc . Okay watak dlm cerita ni comel comeeeel . Octopus tu nme dia Octo , Fish yg watak utama nme dia Pup , Shark -Julius ~ wah glamour sume name :D 3D dia sngt cntik , Malaysia mmng ada production yg bagus skrng . Utk orng orng dah dewasa mcm kita kita ni dh tk mnarik dah cuma sape yg suka tngok benda comel agak terhibur la jugak . cerita ni ada la funny sikit sikit .

   So utk ibu bapa yg nak anak mereka belajar pasal hidupan laut ni boleh la bwk . smlm kanak kanak yg tngok pun sngt kecoh dan excited . haha . bagus utk pembelajaran mnggunakan mata , warna , telinga dan mulut utk buat bising :p

   Haa . nak cerita ni sbgai pengajaran utk semua , suilalah ambil perhatian . Jangan ambik tempat duduk orng yg dh byr tiket mahal mahal . Smlm ade sorng jejaka ni , tk berapa nk gentlemen telah ambik tmpat duduk aku -.- terima kasih sngt sbb telah membuatkan sy jdi orng jalanan di dalam movie itu dan trpaksa duduk depan menyebabkan mata ni nk buta sbb dkt sngt dgn screen . kalau nk duduk sebelah awek pun agak agak la bro . cuba kalau one day suami sy ambik tmpat duduk isteri awak , ape rase ? -.-

Sekian :)

No comments: