Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Thursday, 5 June 2014

Nangis tahap mega

*Nangis nangis nangis nonstop*  T-T

Phone kesayangan jatuh then masuk jamban tau T^T Memula cam okay tp bila sampai rumah wuuuuu T-T Banjir gak. Lama sngt tak nangis , cmnilah.

Walaupun umur awak setahun baru tp bnyk kenangan tau. Contacts member lama cikgu apa sume dlm tu tk copy plus gambar program apa sume amatlah syng phone tu. Tak hidup dah *sambung nangis*

Takpe Ecah , dugaan. Kifarah dosa. Takpe

Lappy, jngn ikut jejak phone pls , kita tak keluar bilik 2 hari klu pape jd dkt awak.

Dedua benda yg aku syng ni , guna duit sendiri so I really appreciate it, Umi topap mana tk cukup . Lappy half duit Umi, phone 1/4 umi support .

Tapi bila phone jd cmni aku tk rasa hilangnya duit , tp hilangnya kenangan dan coretan aku dlm tu. 3/4 jiwa terbang

No comments: