Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Thursday, 7 February 2013

Unicorn

Assalamualaikum :)

Duduk termenung , tetiba teringat memori Induksi PEPIAS Shah Alam . Btw , selamat maju jaya komiti PMG13 . Semoga Allah beri ganjaran utk sgla dugaan dan pengorbanan kalian .

Ada stau ptng tu , abng K bwk kami prgi naik kuda . Seronok ^.^ Sesampai je , tengoklah kuda dlm kandang kan but suddenly Abang Wan ckp
"Eh ada unicorn lah . Ada unicorn"
And I was like "Ergh unicorn ? Mana da lah mana ada" (padahal mata melilau lilau cari) Abang Wan senyap je sngih sengih kerang busuk . Kak ikin dkt sblh pun stkt tengok gegitu je

Pastu abang Wan gelak "Mana ada unicorn laah . Hahaha . Aisyah percaya" Siap ckp dt orng sblh lagi "Aisyah percaya oh abng ckp ada unicorn"

"Mana adalah , mana ada percaya . Sy tengok je"

Pastu abng wan kata "Itulah , imaginasi tu tinggi sngt . Mana ada unicorn" Abang Wan gegelak lagi -.-

Second , last day Induksi . Nisa' dh siap berkumpul . Tetiba abng Wan kata . "Haa , baik korang reka satu lagu utk PEPISHA" Nada cm bebetul je . "Reka skrng , kejap lgi abng nak tengok"

I don't know whether Kak Ikin and Farah dh tau abng Wan tipu ke apa tpi diorng cm relax la jgk evn ready dgn paper and pen jgk . And again I was like " Erk ? Reka lagu ?" Dah siap dgn buku , pen bagai 

But then abng Wan gelak kekuat " Hahaha . Percaya buat apa . Orang memain je lah" -.-


But we are thankful ada Pengerusi Perhubunagn Shah Alam yg happy-go-lucky and easygoing mcm tu . Senang nak buat kerja

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
eyqien paie said...

really miss the moment..akk xblh kne kipas..masuk angin..hahaha mklumlah usia dh mningkat..

~eyqien Paie