Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Thursday, 5 July 2012

Titbits -- UIA

Salam Alaikum :)


Aaaaaaa lamenye tk update :3 UIA ? Cool sngt . Meh la masuk sini, ade kedai mamak nama dia Ali Bistro :D -- tetiba je , tkde kne mngena . Kalau nak berubah , environment Islam dkt sini cukup mendidik bgi sesiapa yg memanfaatkan . Mknn dkt sini , hurm agak murah la brbnding dgn dkt luar . Bkan murah dr kampung anda ye , murah la dr kwsn Selangor yg bandar ni . Kalau nak bnding dgn hrga dkt kmpung mmng tk dapek le . Lecturer ? Cool je :p Class ? Oh aku 5subject . Pack . Full . Majlis ilmu dkt sini every week wajib ade . Wajib ? Err harus laa . Seriously rase bersyukur sbb masih ade talaqqi . Hari ni insyaAllah kalau berpeluang nak prgi talaqqi ustaz Muhadir :3 Stress ? Pressure sikit laa , dan ade lah sbbnye . Bljr Arab ? Seronok ! Detik yg aku rase sngt comel adlh time arab :3 Woot woot :p Ustaz sempoi je :D Alhamdulillah best sngt dpt bljr Arab balik ! :D Classmates beeest . Room mate laagi best :D



Doakan ana ye , mlm ni kne bgi speech sbb nominate utk rebut Vice Presiden utk INTECHSS . Doakan semoga dilembutkan lidah dah cukup . Usaha pun dah , menang kalah di tangan Allah :)


p/s : Knpe tkde kematangan dlm post aku ? Sbb blank dh lame tak mem-blog

No comments: