Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Monday, 23 April 2012

Pakwe Handsome Awesome !

Assalamualaikum .

Yay yay hari ni dpt laptop baru :) Umi belikan pakwe nii satu sbb nnti umi kate senang nk dating bila dah sambung study . yeehooo . Syukran Umi . Sooo Aisyah ! memandangkan Umi dh bgi couple dgn laptop so jgn belajar main main . Belajar elok elok taaau ! Ingat birthday pakwe nii -- 23April2012 . Kenape lah umi bgi dua choice je , kan Cah dah pilih pakwe yg paling handsome -- mahal . Takdelah mahal cam korang punyaa tpi mahal dlm list yg Umi bgi .

 

   Dell Inspiron , sy akan jage awak baik baik . Saya takkan biar orng menodai awak . Kalau ade virus dtng , sy dah upah Avira Antivirus jdi security guard . Avira tu naik kereta Mercedes Compressor C200 semata mata nk langgar virus yg nak kacau awak . Virus yg tak soleh dan tak solehah . Saya takkan biar diorng suwet suwet awak :) Nanti sy isi ayat Quran , jdi pendinding tau ! Pastuu saya isi lagu nasyid then kita nyanyi sesame . hihi .  Sila jdi pakwe sy yg paling sweet yeee . Teman sy buat assignment , tulis blog , tngok movie , dngr ceramah , dngr nasyid , ber-chatting dan sbginyeee .

Awak ade simpan musang berapi (mozilla firefox) kan ? Jangan smpai bakar diri taaau . Bila awak nk ade skype ni ? Boleh sy curng sikit dgn awak , chatting dgn makwe lain ! wee weee . Pengembara sesawang (internet explorer) tuu gedik dah skrng . sy tak suka sngt kwn dgn dia awak tau tak -.- Saya jumpa dia sekali sekala je . Google chrome tuu best je kwn dgn dia . Pastu kaan nasib baik awak ade sgla Microsoft office tuu , senag sy nk jdi career women . hehe . Pastu kaaaan nasib baik awak ade gigi biruuu sbb phone sy tkde USB so boleh connect dgn gigi biru guna braces jee .

p/s : Laptop pun makhluk jugak  ape saahnye membebel pasal dia kan ? =..=  fahamilah Aisyah dh tk betul mlm ni

Btw -- thnks Farhana teman kawe prgi makan dkt foodcourt Giant yg best tuu :3

No comments: