Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Wednesday, 4 April 2012

Journey of Our Friendship :)

Assalamualaikum . hye-hye hola !

Haha , cm hyper ter-aktif sikit . Yes , i'm happy sbb brjaya mnghabiskan video for my lovlies (bak kata nabila) Yayang . Entahla , aku rase mcm nk buat . Perjalanan pershabatan kami ni indah . Sangat indah :)

    Start dr Form 2 , kami tk brsatu mcm ni sngt lgi but tk tau cmne tah boleh rapat lepas outing prgi Mall sesame kot . Jadi cam geng utk hang out je sbnrnye tpi Form 3 kitorng makin rapat . Belajar sesame , lepak , menggila gelak sume -- ye dulu kami mmng tk matang . hehe . Habis PMR sume , aku dgn Nana masuk hostel . But kitorng still cari time utk jumpa kalau balik cuti sume . Dalam kpla dulu , asal hng out je Mall , movie da sbgainye yg melalaikan . hehe .

   And habis je SPM . Nana got PLKN . Kitorng still brkumpul and brmula dr sini kau nmpk perubahan kami smua . Kami start mngajak prgi masjid , majlis ilmu dan sbgainye :) thnk you korng . Pemakain kami pun tk lah se'seksi' dulu -- seksi tu mksudnya berhijab tpi baju cm tk cukup syarat lah kan . Kami start labuhkan tudung menutupi dada , salig mngingatkan bab aurat sume . Ingatkan jugak couple ape sume tu pointless . And now , we are happy together . Subhanallah ! I'm proud to have them as my friend . Thank you Allah .

And Yayang , this is for you all :


3 comments:

Hanisah Isa said...
This comment has been removed by the author.
siti nur ismail said...

assalam wan. hehehehe. first2 baca bnda ni, bosan :P but then aku cuba gak baca post ni *walaupun bosan.hahahaha lastly, okay aku rasa sesuatu. nak tahu apa??? JEALOUS ye. sangat jealous. beruntunglah kerana ada sahabat yang sentiasa ingatkan kita dikala kita alpa. tahniah wan sebab dah temukan 5 org sahabat yg baik :) hehehehe

Aisyah Omran said...

Thanks weh memaksa diri kau bace post ni . haha . actually no point pun aku mnulis ni just nk express rase happy bila dpt siapkan that video :) thnks :)