Pages

My favorite football team

My favorite football team
Terang teranglah gambar ni terang sebenarnya kitorang gelap gelap je

Friday, 28 September 2012

Busyness bring to Sickness



Assalamualaikum
Alhamdulillah . Currently handling last program for this Sem , insyaAllah . Hoping there is no more offer for other programs . Tired enough . 3 programs are not a big deal act if the date from one program to another are not too close but in my case it's almost 3 in 1 . Fuuuh [sweating] Khamis (20.9.12)malam Jumaat - Annual Dinner Intechss and at the same time I had a mting for final touch MMI that will be held on 21.9-23.9.12 . Real tired . Yeah , I know i'm not the only one who get tired but yeah , i'm one of them [speaking mode -- off]

    Tapi ana rase sjk masuk ICU last yr kerap sngt sakit . Bukan ana yg mntk tpi kne terima . Kdng tu rase serba slh nak ckp dkt orng yg kita ni tngh sakit kpla ke ape sbb tiap hari dok kate bnda same . People won't understnd . Tapi tu la hakikatnye hmpir tiap hari ana migrain dan pening . Kebelakangan ni kalau sakit then tido utk rest , msti dh tk mampu nak bangun and smetimes trpaksa skip class . Migrain ni selagi tk hilng sakit mmng tkleh bngun tido sbb ana tk dpnds on ape ape ubat . Tahla tmbh dgn resdung and whatsoever kan . Dgn darah rendah lgi . Ingt lgi doktor tknk lepas dr hospital sbb drh rendah sngt . And I think until now pun cuma okay sikit la . Kdng tu migrain ni berpunca dr diri ana jgk , trlalu fikir psl orng smpai diri sndir terabai . Yeah , konon nak berkorban smpai terkorban =..= And mngkin habit tido lmbt dan kerap sngt mngadap screen laptop ni . Hurm tpi nak buat cmne , in the future I'll go on with ICT jgk :)

Ini mmng luahan perasaan . Tiada pengajaran atau input mendalam . Harap maaf

No comments: